SKISOKKEN EN ZOOLTJES

Goed passende skisokken in combinatie met speciale inleg zooltjes voorkomen pijnlijke voeten.

Zo heb je veel meer plezier tijdens het skiën!!

SMARTWOOL SKI SOKKEN


De dunne skisokken van merinowol zijn de perfecte combinatie voor je nauwsluitende skischoenen en bieden je toch nog de hele dag comfort zodat je langer buiten kunt blijven. Onze Zero Cushion OTC Skisokken zijn voorzien van onze meest geliefde soktechnologieën voor een verbeterde pasvorm en duurzaamheid. Ze zijn alles wat je nodig hebt om je voeten te verzorgen en gefocust te blijven op je toekomstige tochten. Voorzien van:

Zero Cushion

Het absolute minimum tussen jou en je schoenen.

ndestructawool™

Indestructawool™ technologie bevat een constructiemethode waarvoor patent is aangevraagd, voor uitzonderlijke duurzaamheid en comfort

Shred Shield

Shred Shield helpt slijtage bij de tenen te verminderen

4 Degree™ Elite Fit System

Voor een ingebouwde, prestatiegerichte pasvorm met flexibele zone bij de enkel


Prijs: € 24,95

SIDAS SKI COMFORT SOKKENDeze Sidas sokken worden ook wel “pure sokken” genoemd, omdat de sokken geen stiksels of draden hebben. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm in je schoen! Met deze sokken heb je meer precisie en dus meer plezier. De sokken zijn beschikbaar in Low Volume (LV) en Medium Volume (MV). Bovendien zijn alle modellen samengesteld uit verschillende diktes, oftewel lagen. De sokken voldoen aan verschillende eisen afhankelijk van diverse activiteiten. Met skiën draait het om warmte, bescherming en compressie en dit is dan ook wat deze sokken voornamelijk bieden. Debeste materialen en biedt heerlijke warmte voor uw voeten tijdens een koude skidag. Prima te combineren met de Sidas 3 Feet Winter zooltjes.


Prijs: € 24,95

SIDAS SKI PROTECT SOKKENDe sok zorgt voor warmte en bescherming, waardoor je elke dag met volle teugen kunt genieten! Deze beschermende sok is ontworpen voor skiers die schokdemping en scheenpijn willen elimineren. Natuurlijke wol gecombineerd met technische vezels zorgen voor temperatuurregeling en effectieve vochtregulering. De sok is ook drukkend, wat betekent dat hij dichter bij de voet zit, wat zorgt voor optimaal comfort.


Prijs: € 39,95

SIDAS 3FEET WINTER SKI ZOOLTJES

 

 

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten:

  • Sidas Winter 3Feet Low: Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.
  • Sidas Winter 3Feet Mid: Voeten met een normale voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit.
  • Sidas Winter 3Feet High: Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk.

 

De Sidas Winter 3Feet zooltjes zijn voorzien van een aluminium laagje voor isolatie en de gel pad zorgt voor een uitstekende demping tijdens het skien of snowboarden.

 

SIDAS 3FEET zooltjes: € 44,95