SKISOKKEN EN ZOOLTJES

Goed passende skisokken in combinatie met speciale inleg zooltjes voorkomen pijnlijke voeten.

Zo heb je veel meer plezier tijdens het skiën!!

SIDAS SKI COMFORT SOKKENNieuw dit jaar in de Sidas collectie zijn de Sidas ski sokken. Deze Sidas sokken worden ook wel “pure sokken” genoemd, omdat de sokken geen stiksels of draden hebben. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm in je schoen! Met deze sokken heb je meer precisie en dus meer plezier. De sokken zijn beschikbaar in Low Volume (LV) en Medium Volume (MV). Bovendien zijn alle modellen samengesteld uit verschillende diktes, oftewel lagen. De sokken voldoen aan verschillende eisen afhankelijk van diverse activiteiten. Met skiën draait het om warmte, bescherming en compressie en dit is dan ook wat deze sokken voornamelijk bieden.

beste materialen en biedt heerlijke warmte voor uw voeten tijdens een koude skidag. Prima te combineren met de Sidas 3 Feet Winter zooltjes.


Prijs: € 24,95

SIDAS SKI PROTECT SOKKENDe sok zorgt voor warmte en bescherming, waardoor je elke dag met volle teugen kunt genieten! Deze beschermende sok is ontworpen voor skiers die schokdemping en scheenpijn willen elimineren. Natuurlijke wol gecombineerd met technische vezels zorgen voor temperatuurregeling en effectieve vochtregulering. De sok is ook drukkend, wat betekent dat hij dichter bij de voet zit, wat zorgt voor optimaal comfort.


Prijs: € 39,95

SIDAS DRYWARMER PRO USBKoude en in sommige gevallen zelfs natte skischoenen of snowboardschoenen?

De Sidas Drywarmer pro usb lost dit probleem voor je op zodat je elke dag begint met droge schoenen.


De Sidas drywarmer pro droogt, desinfecteert en warmt je schoenen op zodat ze snel weer klaar zijn voor intensief gebruik. De Drywarmer heeft een ultraviolet licht dat je schoenen reinigt, een vortex-effect om de luchtcirculatie te optimaliseren, een timer om de droogtijd te programmeren en een USB-aansluiting voor eenvoudig opladen.


Prijs: € 24,95

SIDAS 3FEET WINTER SKI ZOOLTJES

 

 

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten:

  • Sidas Winter 3Feet Low: Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.
  • Sidas Winter 3Feet Mid: Voeten met een normale voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit.
  • Sidas Winter 3Feet High: Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk.

 

De Sidas Winter 3Feet zooltjes zijn voorzien van een aluminium laagje voor isolatie en de gel pad zorgt voor een uitstekende demping tijdens het skien of snowboarden.

 

SIDAS 3FEET zooltjes: € 39,95

SIDAS WINTER C PRO MASH CUSTOM

 

 

De Custom inlegzool voor optimaal comfort tijdens het skien of snowboarden.

  • Het model Winter Custom Pro Mesh kan voor 100% aangepast worden aan de voeten van de drager en biedt hierdoor de meest ultieme pasvorm.
  • De PE topcover zorgt voor voldoende demping en werkt antibacterieel.
  • Daarnaast zorgt de Winter Custom Pro mesh voor comfort stabiliteit en optimale absorptie van schokken.
  • Gemaakt van nieuwe materialen waardoor de zool zich nog meer en beter vormt naar de voet.
  • Daarnaast ook voorzien van een Ionmesh toplaag deze toplaag maakt het makkelijker om en de schoen te glijden.


SIDAS WINTER C PRO MASH CUSTOM: € 99,95