Skisokken en zooltjes

Goed passende skisokken in combinatie met speciale inleg zooltjes voorkomen pijnlijke voeten.

Zo heb je veel meer plezier tijdens het skiën!!

ENFORMA SKISOKKEN

 

 

Comfotabele ski sokken gemaakt van Merino wol en zijde. De sok heeft een anti-bacteriële werking wat ook tegen nare geurtjes werkt.

Vermindert vermoeide voeten na een skidag!

 

Prijs bij 'De Skischuur':  € 24,95

X SOCKS SKISOKKENDe sok is vervaardigd uit de beste materialen en biedt heerlijke warmte voor uw voeten tijdens een koude skidag. De sokken zijn voorzien van beschermzones voor alle gevoelige plekjes en paddings voor uw tenen, kuiten, scheenbenen en hielen. Verder beschikt de sok over een anatomisch voetbed voor de linker en rechtervoet en wordt de enkel gestabiliseerd door de X-Cross Bandage. Om uw voeten fris en droog te houden wordt er gebruik gemaakt van het Airconditioning en Traverse Airflow Channel. Deze technologie zorgt ervoor dat warme en vochtige lucht uit de sok wordt gepompt, terwijl droge en frisse lucht wordt aangetrokken.

De sok is gemaakt van Merino wol en zijde. De sok heeft een anti-bacteriële werking wat ook tegen nare geurtjes werkt.

Vermindert vermoeide voeten na een skidag!


Prijs: € 19,95

SKISCHUUR AKTIE: 4de paar gratis

SIDAS 3FEET WINTER SKI ZOOLTJES

 

 

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten:

  • Sidas Winter 3Feet Low: Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.
  • Sidas Winter 3Feet Mid: Voeten met een normale voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit.
  • Sidas Winter 3Feet High: Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk.

 

De Sidas Winter 3Feet zooltjes zijn voorzien van een aluminium laagje voor isolatie en de gel pad zorgt voor een uitstekende demping tijdens het skien of snowboarden.

 

SIDAS 3FEET zooltjes: € 39,95

BOOT-DOC INLEG ZOOLTJES

 

 

De BootDoc inleg zolen, ter vervanging van de standaard zooltjes zorgen voor een betere ondersteuning van de voet. De inlegzolen verminderen de kans op blaren, vormen natuurlijk schokdemping en verminderen de kans op vermoeide voeten doordat de houding verbeterd.

 

 

BD Rentafit 5: € 19,95

BD Comfort S8:  € 49,95

VOETANALYSE MET DE 'FEET REVELATOR'

KOM GEZELLIG LANGS!

vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur!

DE SKISCHUUR | Watervalweg 155 | 3853 PS Ermelo | 0341-460849 | email

powered by G2-reizen